Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A NAGY BUMM
Stúdió: Blue Sky Studios
Rendezők: Mike Thurmeier - Galen T. Chu
Producerek: Lori Forte
Forgatókönyírók: Michael J. Wilson
Szinkronhangok: Ray Romano - John Leguizamo - Denis Leary - Queen Latifah - Jennifer Lopez - Neil deGrasse Tyson - Jesse Tyler Ferguson - Simon Pegg - Jessie J
Zene: John Debney
Hossz: 100 perc
Bemutató:
USA 2016. Július 13.
Magyarország 2016. Július 22.
Bevétel: $ 407,052,739
JÉGKORSZAK KRONOLÓGIA
Vándorló Kontinens
(2012)
A Nagy Bumm
(2016)
-

JÉGKORSZAK 5. - A NAGY BUMM (eredeti cím: Ice Age: Collision Course) egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a nagy sikerű Jégkorszak-filmek 5. része, 2016-ban mutatták be a mozikban.

TÖRTÉNET: Manny, Diego és Sid, ja meg a Motkány igencsak megélték a Harmadkor viszontagságait, a jegesedéstől kezdve a felmelegedésen át a kontinensvándorlásig, amit egypár túlélt dinó is színezett, de az összefogásuknak köszönhetően mindig is túlélték ezeket a vészes időszakokat.

BOTRÁNY AZ ÉGBEN (2015)
A Cosmic Scrat-tastrophe egy animációs rövidfilm a Jégkorszak ismert szereplőjével. A hányattatott sorsú, makkot kergető, de azt szinte soha meg nem kapó szereplője ezúttal az űrben köt ki, ahol legalább ugyanolyan veszélyek leselkednek rá mint a Földön. A Cosmic Scrat-tastrophe a Blue Sky Studios alkotása, és tulajdonképpen az univerzum teremtésének sajátos felfogását is láthatjuk benne.